Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min stund på jorden




Tänk, jag är förvaltare
av Guds egendom
En trogen och klok förvaltare
vill jag vara
Men det kommer en undran
Hur skall jag klara
mitt förvaltarskap

Det onda gömmer sig överallt
Jag går i närkamp med Gud
och blir berörd av Hans vilja
Jag förstår mer och mer
av Guds vilja

Min stund på jorden
hör samman med Gud
Sannerligen jag blir anförtrodd
stora och spännande ting
Till sist säger Kristus
Gå in till glädjen hos min Fader
Där blir jag anförtrodd allt
och får i överflöd
Gud är nådig




Fri vers av Maria T
Läst 405 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-01 22:24



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
berörande och fint
2015-08-23

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-08-06

  walborg
Blir glad och tagen - varmt tack!
2015-08-02

  anits VIP
Mycket starkt och berörande skaldat!
2015-08-01

  Per "Läsaren" Sörqvist
blir så rörd
2015-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T