Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oviss Ovett

 

han hade följt mig på vandringarna

genom Oxens land, Vargens, Isbjörnens, Svalans och Stekelns

under Ondskans tid, Vanvettets, Evighetens, Trotsets och Tvivlets

 

vid resans slut

fick jag äntligen veta hans namn




Fri vers av Nanna X
Läst 163 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-02 09:25



Bookmark and Share


    prima donna
Underbar! Som en gåtfull saga
2015-08-08

  Ingela Svenson VIP
Namnet ja, är det samma som titeln måhända? Det blev liksom en gissningslek, men texten är lite spooky, - och bra!
2015-08-03

  TrollTörnTrappan VIP
Fantastiskt gastkramande proportioner... med överrumplande klar oklarhet!?!
2015-08-02

    Lena Söderkvist VIP
Fenomenalt, för fantasyvibbar av det här.
2015-08-02

  Magdalena Eriksson VIP
Hans namn är Torkild och Ernst och Kent
Bra text!
2015-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X