Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känningar

Någonting är hemligt
Nästan förbjudet
Sedan en vecka är huden elektrisk
Farlig som fyrverkerier
Det går inte att lägga mina ord i dina händer
Finns inga ord att ge
Bokstäver som sandkorn.
Någonting är hemligt
Jag sväljer sanden
Och ler.




Fri vers av Tolte
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-03 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tolte