Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen stress, bara ta stunden som den kommer


Sommar som den ska vara

Sommaren får stundom regna bort
Bara den inte känns alltför kort
Drick morgonkaffet i lugn och ro
Våga på en solig dag snart tro
Spatsera längs en skogsklädd sjöstrand
Gör en god hallonsmoothie ibland
Plocka små gula kantareller
Fiska abborre och foreller

Ta dig tid att dofta på en ros
Se svalor innan de far sin kos
Gå barfota på mjuk gräsmatta
Ge dig tid att glädjas och skratta
Prata lite extra med grannen
Plocka fullt med blåbär i spannen
Grilla något gott på altanen
Sitt på bryggan och skåda svanen.





Bunden vers (Rim) av Maria Eliasson
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-03 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Eliasson
Maria Eliasson