Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samma mening kan slå så olika.


Feltolkat

När hjärtat och fingrarna arbetar för orden.
Meningarna flyter fram allt jag vill ha sagt.
Finns inget stopp nu känns så rätt.
Vilja och vänlighet respekt för mottagaren.
Men så räcker det med en.
Allt tolkas fel hur kan möjligheten till det uppstå.
Mina vackra ord som skulle lyfta sorgen.
Ord och meningar som idag passar bäst i papperskorgen...




Fri vers av Thommy J
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-03 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J