Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att våga ta steget


Livsförändring

Frenetiskt nästan desperat tryckande på stoppknappen.
Men kraften orken modet att kliva av försvann...




Fri vers av Thommy J
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-04 11:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Lite text med stort innehåll!
2015-08-04

    ej medlem längre
Det finns det som heter att orka med att vara den som vet att livet är som en spegel som är som en som är så så. nu så en som vet att det finns många av alla som är dem som inget vet om att det kommer en som är det. Så så nu så
2015-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J