Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade spanat in


Kassörskan

Ett bra tag, hon skiljde sig ut
Kanske märkte hon min blick
För att idag konverserade hon med mig
Du liknar.. Struver fyllde jag i
Konstnär som jag, hon log
Inte avisande, min man är också konstnär
Vi såg på varandra bor du här ute?
I den röda ladan, och du? Nära, nära
En sista blick, mitt hjärta log




Fri vers (Prosapoesi) av Federico Romano
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-04 20:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan när sinnet fint :)
2015-08-06

    Dan Myrbeck
Det finns många fina kvinnor som är kassörskor!
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano