Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vapnets moral

När Vapnets Krut Frodas

Kan man i dimman se sig

själv




Övriga genrer (Aforism) av Leosm
Läst 435 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-08-04 21:21



Bookmark and Share


    All my ghosts
Håller med föregående kommentarer. Wow, vilken styrka i denna korta dikt!

2019-06-09

  Hanna Mari Wallin
få rader som berättar så oändligt mycket mer

lämnar verkligen tid för efter tanke

Tack!
2015-08-15

  Emelie Hansen
Åh har aldrig läst en aforism förut men tycker den här är stark och väldigt målande. Den berättar så mycket mer än de ord de faktiskt består av. :)
2015-08-08

  soligajag_1 VIP
Både starkt och fasansfullt !!
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm