Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansande natt

Han är ingenting men är kung av löv,
hans träd, slutat blomma

 

bär världen på sin axlar,
stegen lättar aldrig, går i motvind

 

vandrade över alla berg,
sen träffade han henne, sålde sin ryggsäck

 

hon var ett mästerverk som Anna Karenina,
hennes namn skapar nya dagar i kalendrarna

 

tillsammans sprang de tills deras svett tog slut,
stod nakna inför varandras huvudbry

han minns att ärren bara är känslor,
på vägen mot ett lyckligt slut,
sjunger på gamla refränger från deras tid nu

 

faller med floden,
med öppnade sår,
håller han handen med sig själv,
med världen,
i sig,
framför sig

 

natten dansar för oss nu

 

 




Fri vers av Leosm
Läst 400 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2019-08-05 23:30



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Natten dansar, fint
2019-09-17

  Lena Själsöga Keijser
det finns dans i dina ord
2019-08-22

  Annie b'larsson VIP
Tycker också mycket om första strofen, sista inte dålig den heller. Fint!
2019-08-06

  Hopplös själ
Ahhh,fint
För mig känns första strofen som en pil rätt in i själen!

Tack!
2019-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm