Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadad

Sluta fråga hur jag mår,
varje bokstav som flyger ur min mun,
lögn

men du ställer frågan gång på gång,
letar svar i mitt hjärtats brun,
regn

-

varje gång du ställer frågan,
spiller jag lögnen,
oss

vänder mig om,
du slutade se mig för längesen,
kross

-

du gick och jag stod kvar,
i nålsögat av alla andra på konserten,
ensam

du såg inte mig då,
det gjorde mig ledsen,
pinsamt

-

till mig viskade du allt,
ett pulserande ord,
din

nu strör du såren med salt,
hoppas du får din jord,
vinn




Fri vers av Leosm
Läst 386 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-08-26 18:20



Bookmark and Share


  MissCaylin
Fint!
2019-08-27

  Annie b'larsson VIP
Så ont det gör läsa din fina dikt. Själv skulle jag inte klara skriva så vackert när jag blir sviken. Det är stort av dig.
2019-08-27

    Lena Staaf VIP
Bitterhet, ledsamhet och övergivenhet. En dikt fylld av sorgsna och smärtsamma tankar.
2019-08-26

  WyS VIP
Vem är det man möter när man inte svarar
ärligt. Vem möter man när man tystnat.
Det är frågan?
2019-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm