Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft

Du kunde läsa vad du ville för mig,
nu söker jag litteratur utan dig,
en bok som aldrig skrivits

 du skulle bära mina barn,
nu bär jag dig på ryggen,
en skugga av luftslottet som krossats

 

i bilderna av höga ögonblick finner jag ro,
ty sorg,
det var där jag ville stanna,
i tidsmaskinen jag aldrig lyckades bygga

 

nu lever jag,
andas,
men smakar inte på luften

 

 




Fri vers (Fri form) av Leosm
Läst 342 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2019-08-05 13:53



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
sorgen kan vara smärtans tröstande vinge
du skriver vackert
du berör
2019-08-22

    ej medlem längre
Känner även jag någon sorg i dina vackra ord..
2019-08-14

  Bibbi VIP
Smärtsam läsning.
2019-08-06

    Lena Staaf VIP
Anar sorg och förlust. Vackert skrivet.
2019-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm