Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda elden

Formad av lera,
präglad av rusk,

lät jag elden omfamna mig,
innan jag insåg att det brann,

i mitten stod du,
utan att jag såg dig,

 sången sjöngs,
innan jag hann lyssna,

strängarna stämde,
o tonerna dansade,

 

nu blommar leran,
stärkt av regnet som faller,

vi brinner,
ihop,

våra ögon möts i.
havets kaos,

sjungandes ihop,
dansandes till vår toner,




Fri vers av Leosm
Läst 519 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2019-09-16 20:31



Bookmark and Share


  Marcus B
'nu blommar leran'

Var den versrad jag föredrog mest.
Tänkte på när jag första gången såg en täckgröda blomma mellan skördarna.
2019-12-09

  Respons VIP
Sinnligt och sensuellt!
2019-09-17

    Lena Staaf VIP
Vacker dikt! En ogripbar relation?
2019-09-17

  Kungskobran VIP
Så fint och levande
2019-09-17

    carinamnm
Vackert!
2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm