Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlekens trappa

Trappan
där sagan började

står där än

 

Stegen vi tog
stora som små
startade längst ned i våra hjärtan

 

Ett steg där idag
är inte detsamma som
det igår

 

Toppen är ekande tom
ylande efter oss
men våra steg är slut nu

 

 Tillsammans där uppe
det som skulle bära oss över de största stegen
men vi lät varandra falla isär

Trappan står där än
var aldrig menad för oss

jag sätter mig ned
väntar in tiden

 

 

 




Fri vers av Leosm
Läst 134 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2022-07-20 09:34



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert och smärtsamt skrivet! Kärleken begär ibland mer än vad vi kan ge.
2022-07-21

  Sparvögat VIP
Så fint tecknar du kärlekens fall…
Berörande
2022-07-20

  Kungskobran VIP
Sorglig hur det kan gå
hur kan man få kärleken att bestå
2022-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm