Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannelsen

Förbannelsen,
jagar mig i varje steg

 försöker fäkta mig fri,
men den sveper över,
i vågor utan något frieri

 ditt namn tatuerat i mitt hjärta,
försöker sudda bort det nu,
utan att spräcka det itu

sömnen lurar,
lyckas aldrig gripa tag i morgonen,
medvetandet regnar över mig
bildar sjöar i ögonen

 

i livet utan glans
försöker jag åter hitta min
balans

 

 

 

 

 




Fri vers av Leosm
Läst 411 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2019-07-29 11:04



Bookmark and Share


  Mfredrik VIP
Kärlek så hård
Så vacker
Så skör
Underbar
Så jävlig
Dödlig
En risk
Vi inte kan leva utan
2019-08-17

  Bibbi VIP
Gör ont att läsa.
2019-08-06

  danne //
Vilken talande känsla det stiger in i en..
Om nu det vore möjligt - jo det gör det !
Man gör egna bilder av orden i sin knopp. ..
Du skriver med en darrande bra känsla Leo..kram <3
2019-07-29

    Lena Staaf VIP
Mycket vacker dikt om sorg, saknad och förtvivlan.
2019-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm