Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den Sista Tiden

Omgiven av själar

Ett obrustet leende

 

Ty inombords

går du striden för ditt liv

Pulsen dunkar än

Blodet pumpas än

Soluppgång som solnedgång

 

I leendet ryms sorgen

I sorgen gömmer sig sanningen

I sanningen accepteras slutet

 

Sagan inte nära vägs ände

Ändå snart över

 

Men din vandring fortsätter

för varje dag själarna är vid dig

för varje dag som pulsen låter dig känna ditt hjärtas slag

Förlängs striden

I vakuumet mellan livet och döden

Balanserar du på livets yttersta spets

 

Ännu en sol reser sig

O

Du




Fri vers av Leosm
Läst 126 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2022-10-14 14:54



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Njuter över skrivelsens
Tonalt högstämda
Närhet!
;)


2023-01-13

    ej medlem längre
Riktigt bra!
2022-10-16

  Stisse
Stark och stämningsfull dikt. En viktig påminnelse om livets skörhet.
2022-10-14

    Lena Staaf VIP
Högstämd dikt om den sista tiden.
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm