Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv. augustiverken





Nattfågeln bär mig
jag är nattförseglad
genom molnfälten som genomborrar mitt liv

nu vill jag bara röra vid himlen















Fri vers av J-M
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-05 18:48



Bookmark and Share


  Nanna X
Man anar liksom evigheten :-)
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M