Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och bara min

Allt verkar falla på plats
Det är en läskig känsla
Vågar knappt känna
Vågar knappt erkänna min egen lycka
Hur stört är inte det
Hur störd är inte jag
Är så rädd att förlora den igen

Den här gången vill jag ändå tro
Våga tro på att lyckan är min

Och bara min




Fri vers (Fri form) av HelenaOd
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-05 23:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i känsla och i utförande!
2015-08-06
  > Nästa text
< Föregående

HelenaOd
HelenaOd