Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blandade drömmar XXXV: de röda stövlarna

 

på sjukhuset verkade ingen ta mina krämpor på allvar. jag fick inga mediciner och ville jag delta i andningsövningarna fick jag själv ta intiativet att leda dem. andra natten var min säng upptagen och pojkvännen hade övergivit mig. nåväl, jag hade i alla fall kvar de röda stövlarna han skänkt mig. de var nätta men samtidigt mycket bekväma, i röd finslipad mocka med rundad tå och sylvassa klackar. det märkvärdiga var att jag kunde springa i dem, trots att klackarna var så höga. vägen till busshållsplatsen gick genom lönndörrar och bergsskrevor. när jag kom fram var jag illa medfaren, men ändå i tid till bussen.




Prosa av Nanna X
Läst 158 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-06 08:22



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Svårt att komma fram till något utan hinder. Själv drömde jag en gång att för att komma till Tungelsta från Stockholm var man tvungen att simma förbi Egypten.
2015-08-07

  Jeflea Norma, Diana. VIP
vilka drömmar du har, (gör kors med tunga för att inte hända).
"vägen till busshållplatsen gick genom lönndörrar Skyddsrum och bergsskrevor"
jag drömde med att det brinner socker fabriken, slår på internet och det var sant.
ha en fin höst dag.
2015-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X