Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En slags fortsättning på Oviss Ovett


Saknad Sjöko

 

Hon hade följt mig som en skugga

genom Skogen, över Alvaret, under Krisen, under Nåden, genom Alltet och in i Döden

viskat, ropat och skrivit till mig på alla språk 

Svenska, Japanska, Östgötska, Kyrilliska och Osynlig skrift

hennes fiskstjärt glimmade i dunklet




Fri vers av Nanna X
Läst 233 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-08-06 08:36



Bookmark and Share


    Lars Gullberg




Mäktigt märkligt majestätiskt

Raden ligger som ett pärlband av vackra ord

Tanken svindlar av dom

Lasse


2015-08-10

  KattenKin VIP
Skön mystik, gillar Trädskuggas tanke till texten.
2015-08-09

    prima donna
Glimrande text med dolt budskap, luv it!
2015-08-08

  Magdalena Eriksson VIP
Lovely att vara anropad ännu funnen mellan de överfulla ladorna.
Träffas av en skön känsla någon som aldrig ger upp. Längtan och saknadens kraftfulla väsen människan.
2015-08-07

    Lena Söderkvist VIP
Oh så vackert, känns österländskt
2015-08-07

  TrollTörnTrappan VIP
...även över gotländsk mark då?! Likt en ko på isen, eller ingen alls, bakom allt : en högst viskande, coolt blinkande stjärna...
2015-08-06

  Ingela Svenson VIP
...men sjökon var inte så svår att hitta!
2015-08-06

  Ingela Svenson VIP
Åter en gåta att lösa! Kuligt och Klurigt! Och förvisso också poetiskt!
2015-08-06

  Trädskugga
Fint om mötet mellan det omedvetna och medvetandet.
2015-08-06

  objekt3
Microcosmus marinus
2015-08-06

  Stefan Albrektsson
Vilken fin fortsättning! Låter som en dyrbar vän! Gillar verkligen den där glimmande, hoppfulla, fiskstjärten! Snyggt!
Ps. Guschelov. Öschötska ää inte ett sproåk, dä ää vokalrik maat föö schäälen. Ds.
2015-08-06

  Jaseph
ett kraftfullt anslag
ett kluster av känslor
och ord
2015-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X