Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och kniven den tjöt

jag, med stora J
sveper ditt huvud i plast
och lämnar det till fåglars hungriga
näbbar

pickandes

jag flyter bort - flyter undan
du hinner inte se något
dimmlik och tunn,
genom delirium.

skummande ögon
och kladdiga läppar
klistrade samman
tomma från ord;
de slickade jag bort innan jag högg

och macheten
den tjöt...

jag ler,
med dina ord,
med ditt blod,
på mina läppar




Fri vers av Nils W
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-04-20 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils W