Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar tyvärr skygglappar
då mitt hjärta för verklig medmänsklighet klappar ...



Proaktiv frigörelse?


En sann socialist
är oftast
född och närd
av en lyckosam kapitalist

Den röda tråden
löper
stark och klar
sida vid sida
med den blå

den lever på ...

 

 

©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-04-20 02:20



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
...hoppet, kanske?
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP