Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Via negativa

 

vid busshållplatsen mötte jag en rysk spion med negativ karma

hon klagade över släkten veden konjunkturen temperaturen och alltet

fina blommor sa jag

då drog hon faktiskt på smilbanden




Fri vers av Nanna X
Läst 182 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-08-07 08:37



Bookmark and Share


    prima donna
Ligger och fnissar
2015-08-08

  Ingela Svenson VIP
Dom ryska spionerna är inte att leka med! Kul historia! Och klaga kan dom!
2015-08-07

  objekt3
Å med alla kameler hon har i askgården tror jag karman snart är nollad <3
2015-08-07

    Lena Söderkvist VIP
Ärligt talat, finns det någon rysk spion med positiv karma? Det undrar jag.
2015-08-07

  Magdalena Eriksson VIP
Smilbanden dessa ljuvliga band
2015-08-07

  Jaseph
Jag skrattar till och tänker (med kända ord): "Ett vänligt ord kan göra under!"
2015-08-07

  KattenKin VIP
Skön text! Kommer inte på någon bättre kommentar just nu nyvaken som jag är, men jag gillar verkligen det jag läser!
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X