Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att de finns såna som du

bara för att du finns kan jag andas
precis lika så kan jag stå med rak ryggrad
när himlen är svart av tung av ångest

Bara för att du vågar möta morgonens ljus
kan jag hålla en regnbåge i mina händer för dig






Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 183 gånger
Publicerad 2015-08-07 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal