Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag....

Om jag står i regnet
Ser ingen att jag gråter

Om jag ler
Ser ingen att jag är sårad

Om jag pratar
Slipper jag höra tystnaden

Om jag låtsas
Behöver jag inte se verkligheten

Men…….

Om du håller min hand
Känner jag värme

Om du öppnar din dörr
Känner jag mig välkommen

Om du håller om mig
Känner jag tröst

Om du säger vi fixar det här
Känner jag tillit

Då…..

Kan vi
Bestiga berg

Kan vi
Övervinna rädslan

Kan vi
Besegra hatet

Kan vi
Känna kärlek




Fri vers av Maggan
Läst 304 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-08-07 21:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är så som jag är en som har en vägis som leder mig till det som jag annars inte skulle göra. Och han vet så mycket om mig i det som är att vara en tid som jag har haft honom och det finns en som är en kvinna också men hon är en som bara får synas ibland. Så är det fint serru så så
2015-08-08

  Lars Hedlin
En text som går rakt in och berör!
2015-08-08

  louisegirl
Sant...
Gillar din fina dikt mycket
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan