Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris


Någonting

 

Någonting

var för stort
för våra artiga
kindkyssar, för farligt
för våra invanda skämt, för brutalt
för att nonchaleras

Någonting
rubbade oss,
faktiskt

 




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 327 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-07 21:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
Bra skrivet.
2015-08-08

  Monika A Mirsch VIP
Spännande gåtfull är din dikt - dikten om 'oss'
2015-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim