Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det någon mer än jag som drömmer om multiplikation?


Multiplikationstabell

 

 

Ja jag är en partymyra

55 gånger 4

med en slutprodukt som duger

ungefär 220

nästa steg är gå på tå

gånga 5 med 22

110 blir det då

någonting för Farbror Blå

min produkt är nu halverad

och jag vaknar smått frustrerad

 

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-08 09:54



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
skrattar åt din matte
2015-08-12

    Lena Söderkvist VIP
Fniss! Ja, vad kommer de där siffrorna man drömmer om ibland - säg det. Men kul är det.
2015-08-09

  Ingela Svenson VIP
Ja ingenting är längre som det var förr, inte ens multiplikationstabellen!
2015-08-09

  TrollTörnTrappan VIP
Frågar mig sedermera : Blir 110 dubbelt så ensamt som 220?? Månne luras man av party-yran och glömmer hur 22 också har parat sig med femman?!?!?
2015-08-08

  TrollTörnTrappan VIP
Synnerligen smart uträknat!!!! oavsett om det var du eller drömmen som gjorde det.

Bonus-applåd för begreppet "gånga" som mellanting av gångra och gå...


2015-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X