Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

offer

Jag håller mina händer
För hennes altare
Ljusa skrämselögon
Spända skuldror

Ta alla mina rosor
med dig
När du går

Mina ryggradslösa rötter
trivs bäst i jorden




Fri vers av Tolte
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-09 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tolte