Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan bor i korgen på en luftballong

den sitter där
precis på kanten

dinglar med benen
vinkar och ler

om man tittar noga
en liten stund

upp mot himlen
strax under molnen
 
ser man lågan som tänds
av lyckan för att inte trilla ner


(och ballongen stiger)

 




Fri vers av Jenny C
Läst 337 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-10 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny C