Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möte med en tiggare


Tiggaren

Tiggaren sitter på trottoaren
Utanför ICA Supermarket
Med en pappmugg
Det är kallt
Vad händer med oss
när vi går förbi?




Fri vers av boen
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-10 10:33



Bookmark and Share


  Cugel
Olika saker händer. Från gång till gång finns också en gigantisk interindividuell variation.
2015-08-31

  överlevaren VIP
Så sant. Bra fråga och en tankeställare till hur vi förhåller oss till den situationen. Idag är det någon annan men imorgon kan det vara du.
2015-08-10

    ej medlem längre
Jag ger ibland men kan inte mera för en som kan det skall ge en slant som jag ser det . Så är det en krona kan man undvara till dem som sitter där dagarna i ända och ser ut som dom har det. Jag skall ge en slant jag idag som jag vet det. Så. Jag ger det jag kan men jag har det inte så som jag har det. Men en femma kan man kanske ge till den som finns utanför ica. Som jag ser det. Så nu så.
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen