Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olika effekter


Alkohol

Systembutikens flaskor
Med hyllade alkoholgifter
Bärs ut för att ge tänkt effekt
Den faktiska effekten kan vara
annorlunda




Fri vers av boen
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-10 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boen
boen