Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läshandikapp


Skakande läsning

Den gamles händer
och underarmar skakade
Tidningen rasslade
Orden hoppade
Men kunde ändå läsas
Och begrundas




Fri vers av boen
Läst 136 gånger
Publicerad 2015-08-10 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boen
boen