Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

miss unn samm


jag säger att jag tvekar

att jag går åt fel håll

att jag blivit miss un samm

du håller mig i handen

jag förlorar dig

om du håller mig kvar

det krävs en tveksamhet för att hjärtat ska puls era

är det så att jag håller av dig så mycket

så att vi tvingas gå skilda vägar

är det så att kärleken växer ur sina kläder

att den blir för stor för oss tillsammans

när jag ser dig

blir känslan så stark

att jag mitt gensvar bara blir ord

att vi blir till

när du har gått





Fri vers av BillMarcus
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-04-20 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus