Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senruy


Strabism I

 

 

Nu kan jag igen

dubbel genomskinlighet

som när jag var barn




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 189 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-08-10 19:30



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken gåva. Det är ofta man får lära om. Snyggt!
2021-09-22

  Nanna X
Fan konstigt det funkar bara ibland. Oftast inte när jag försöker medvetet.
2015-09-13

  TrollTörnTrappan VIP
Så lär du mig ett nytt begrepp... Skelar du medvetet på nåt önskvärt sätt?? eller mer kisande?
2015-08-12

  Magdalena Eriksson VIP
Under sker
gillar det direkta tilltalet
Se på mig läser jag själv in före...
Nu kan jag igen!
2015-08-12

  Ingela Svenson VIP
Intressant kunskap, men kanske borde man inte behöva den...

2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X