Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är det som är viktigt i livet


Det som betyder någonting

Dagar, veckor, månader och år
Medans vi funderar är det livet som går

Så mycket tid som ägnas åt oväsentliga ting
Glitter, glamour och en massa bling

Vem har gjort vad med vem och hur
Undrar vem som står härnäst på tur

Men stanna upp och se dig omkring
Se allt det där som faktiskt betyder någonting

Se barnet som gråter efter sin borttappade moder
Se vännen som sörjer en förlorad broder

Se naturen skogen och havet
Se det som är själva navet

Som allt kretsar omkring
Under tiden vi ägnar oss åt oväsentliga ting

Det är märkligt hur mycket pengar och status betyder
Undrar under vems piska vi lyder

Vi säger oss vara fria
Men om framtiden kan vi bara sia




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 371 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-08-10 20:38



Bookmark and Share


  stig wikman
VACKERT
MAGGAN.

KRAM Å APPLÅD TILL DEJ .
2015-08-13

  HelenaOd
Fin och så sant :)
2015-08-12

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint :) Gillas!
2015-08-11

  Öknens Ros VIP
fint rimmat om livet och allt det andra därtill, om morgondagen vet vi intet...
2015-08-10

  Racel Rosa
Så otroligt klokt och tänkvärt
Tack för dom visa orden
Väldigt bra text !!
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan