Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommar I - III

 

 

I

Plommonen mognar

under lysande måne

sagan fortsätter

 

II

Plommonen regnar

grenarna böjs österut

du är inte här

 

III

Sensommarregnet

gräsmattan översköljd av

plommon och vatten




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 205 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-11 09:56



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
som sett genom gardinen konstaterande nyktert en saknad eller bara ett träd
ett jag pendlande mellan träd och människan.
mycket vackert och stämningsfullt.
2015-08-12

    Lena Söderkvist VIP
Här får man ett fint sammanhang. Kan ju tolkas som en kronologi, men det är inte nödvändigt
2015-08-12

  Veven
Underbara plommon, saknad och den oundvikliga hösten som kommer närmare... Vackert!
2015-08-11

  Ronny Berk
väl tänkt haiku - variation av ...
2015-08-11

  objekt3
doh kom fram då!
2015-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X