Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon såg på mig i mörkret

 

hon såg på mig i mörkret
hon alstrat runt sitt foster
och sökte en ny mening

ge mig dina tillgångar
ge mig din tid och din lust
jag är ett öppet sår

tanken är ingen spegel
agerandet är i sig
bara en avslutning

det råder full storm
i de relationer
vi sysselsätter oss med

jag vill inte skala
den bittra lök jag varit
i tårfylld eftertanke

dessa rader är avsedda
för hungriga hägrar
mässande i lerigt avsked

det finns ett lugn
i den tyngd tidvattnet
rullar in med




Fri vers av andrasidan
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-11 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan