Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om skillnader ... finn det vi och dem?


Skillnad?

Vad är skillnaden mellan dig och mig?
Insida, utsida, färg, språk, intressen, musiksmak
våra olika sätt att fungera?
VEM säger vilket sätt som är rätt eller fel?
VEM bestämmer vad som ska vara normalitets faktorn?
Allt som görs för att passa in...
Något som alla söker någon gång om ej mej,
men varför skratta åt någon som ej är som du...
Jag skrattar inte för jag vet hur det är den där känslan
känslan av att alltid vara utanför
Det är det inre som räknas
Finns inte så mycket rätt eller fel
Det du kan kan kanske inte jag
Men du kan kanske inte heller det jag kan....
Så om vi samarbetar och kanske kompromissar
så skule vi istället komplettera varandra
Du och Jag mmmm ALLA!!




Fri vers (Fri form) av utópico
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-12 10:43



Bookmark and Share


  utópico
Stort tack
2015-08-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Det finns ingen som är så obetydlig att den inte lämnar någon skugga.
2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

utópico
utópico