Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets betraktelser


sanning

Ge inte upp livet har sitt sätt
Ingen sa att det skulle va lätt
Men du är inte ensam genom det svåra
Ge inte upp även om livet dig såra
FÖRSÖK håll ut och slutligen syns ljuset
Våga lyssna till hjärte bruset
Ingen kan säga dig rätt eller fel
Ty i din hand behövs önskan att bli hel
Jag vet att ditt hjärta gör ont
Och att det även också känns tomt
Lyft ansiktet och ryggen så rakt
Låt dig våga lyfta blicken ock vara kavat
HITTA din stolthet inom dig den finns
Om du accptar dig som du är du minns
Lämna de tyngder du låtit dig bära
Vila ha modet att hålla dig nära
Nu är det dags att ändra storyn

Fakta livet består ej av partyn
Men tänk du vet inget om du ger upp
Vem vet vad som händer i livets alla gupp
Du vet ej din roll än kanske i denna värld
Vad gör det lev nu det är du värd
Ingen vet känslan i hjärtat ditt
Men du går aldrig ensam alla har sitt
Så länge vi kan andas hålls lågan vid liv
Glöm bort om du fick en dålig giv
Nu är det dags att sätta segel
Dit du vill, kan vågar din regel
Allt ändras inte över en natt
Men hopp är som guldet i en skatt
Så hoppa på tåget o se var det ska
Blunda släpp måsten o dra på spa
Tveka ej fråga om du stöd behöver
Det finns nog en hand tills stormen är över
Låt oss nu se...
vad livet har att ge.......




Bunden vers (Rim) av utópico
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-12 17:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Många bra rader här, som karameller i en godispåse!
2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

utópico
utópico