Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man vill ha


Like

Då skriver man om nonsens
FB eller vad du nu är
Det är lättare att like aPIZZA




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-12 19:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det ser gott ut :)
2015-08-13

  Lars Hedlin
Yes håller med du! :)
2015-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano