Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad väntar där....


I slutet av livets väg

Jag lägger mig ner på jorden
Och tänker på orden
vi får med oss när vi dör

Av jord har du kommit
Jord skall du åter bli

De ger mig en trygghet
Att när det är dags jag vet

Vid horisonten väntar en okänd hamn
Eller ger mig vila i faderns famn

Vart jag tar vägen är svårt att veta
Men det är nog ingen idé att efter mig leta

Jag kommer dit där det är meningen att bli
Och när jag är framme är jag fri




Fri vers av Maggan
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-12 19:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2015-08-13

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text!
2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan