Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det värt....?

Hur ska jag veta
När det är dags att sluta leta

Är det när hjärtat fortsätter krossas
För att jag vill och andra låtsas

Jag trodde mig stå på stadig mark
Att jag var stark

Blodet från mitt krossade hjärta färgar marken röd
Fortsätter jag blöda blir det min död

Så jag lappar och lagar efter bästa förmåga
Samtidigt som jag ställer mig samma fråga

Är det värt allt besvär
För att få vara lite kär




Fri vers av Maggan
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-12 21:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ibland så får man bida tiden och hinna ifatt i kärleken till sig själv först..kram
2015-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan