Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självinsikt, kärlek


Den tanken

Du vet den där tanken du knappt vågade tänka
Aldrig någonsin tänkte yttra
Av rädsla för att bli dömd
Lönnmördad av dina egna demoner
Den tanken ger sig inte
Den tanken existerar fortfarande
År efter år
Du kan aldrig glömma den tanken
Oavsett hur många gånger du bankat huvudet i väggen
Oavsett hur många nya tankar du tänkt sen dess
Du kan aldrig glömma den tanken

Den gör sig påmind återigen
Av den enklaste anledningen 
Att den har rätt
Rätt om allt
Rätt om dig

Beviset ser du nu framför dig




Fri vers av HelenaOd
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-12 23:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sån evinnerlig känsla :)
2015-08-13
  > Nästa text
< Föregående

HelenaOd
HelenaOd