Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
it gets extremely complicated


Utan dig mår jag inte bra

Jag vill inte ha det du vill ha?

jag bryr mig inte om pengar,
arbetsbidrag
och socialbidrag
alla utbildningar betyder ingenting
om inte jag pluggar med dig varje dag
vad ska jag med hus till om jag inte sover med dig ?,
Varför ha en bil om inte du vill åka med mig?

men jag vill ha dig,

det är allt jag vill ha,
utan dig mår jag inte bra




Fri vers av Arte
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-04-20 13:34



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Utan kärleken är man förlorad...snyggt...
2006-04-20

  yoyyo
å :)

Vackert
2006-04-20

  Last Word Spoken
Japp, en enkel och stark dikt!

Utan dig mår jag inte bra! Jo då, känner allt igen mig här.
Gillar denna dikten skarpt!
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte