Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till J


För långt borta

För långt bort för att nudda,
och för långt bort för att dela andetag,
när natten skrämmer
och dagen är för ljus.

För långt bort för att viska
"Gråt inte, jag är här nu"

 




Fri vers av Niclasdotter
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-14 23:42



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Vilka underbara ord, musa.
2015-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter