Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästan som en bön


Ibland är man maktlös

Och så knäpper
Mina händer sig
Bugar mjukt
Mina ögonlock
Behaglig må
Min dag
Vagga
Det som sker
Sker
Utan min makt
Att styra

Tålmodigt
Livet gå vidare
Och låt det
Kännas bra
Kärlekens dörr
Knarrar
Skevt
Men är icke låst











Fri vers av Sommarina VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-08-16 20:09



Bookmark and Share


  i af apa
harmoniskt. vackert.
2015-08-18

  Bo Himmelsbåge
Varmt Grattis, vännen, till uppmärksamheten av Din fina text!
2015-08-18

    ej medlem längre
Märklig text, i det att det verkar som att diktjaget inte har kontroll över sin kropp. Må, livet gå och icke lägger en ålderdomlighet över texten, de kortkorta raderna gör texten knölig att läsa. Har man inte extraordinärt spännande enskilda ord är de rytmer man kan skapa med 5-12 stavelser per rad mycket effektiva. För den som vill.
2015-08-18

    ej medlem längre
Försiktigt öppen. Fint.
2015-08-18

  Bo Himmelsbåge
Fin bön att inleda dagen med!
Särskilt fäste jag mig vid:
"Och så knäpper
Mina händer sig
Bugar mjukt
Mina ögonlock
Behaglig må
Min dag
Vagga"

Hoppas att Kärlekens dörr
öppnas på vid gavel...
Detta är Du värd...!
2015-08-17

    ej medlem längre
En bön som påverkar alla sinnen att läsa.
2015-08-17

    ej medlem längre
Rader med hög igenkänningsfaktor
Stark men hoppfull..
2015-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för de fyra sista raderna!
Ibland måste man se tiden an och hoppas på det bästa.
2015-08-17

  Lars Hedlin
En stark och mycket bra text!
2015-08-17

  ResenärGenomLivet VIP
"En dag i taget, ibland bara en halv"... så brukar min mamma säga och det stämmer nog...man kan känna igen sej i dikten...
2015-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP