Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sökande tillhör livet


Att söka

Att söka något som finns
och finna det

Att söka något
men aldrig finna det,
då det inte finns

Att söka något
och finna det,
när det skapats
genom sökaktiviteten

Att söka något
och finna något annat

Att inte söka alls




Fri vers av boen
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-17 13:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
2015-08-17
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen