Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glömma?


Jag Vill Döda Romolo

Ett brev till min far.
Vi ses nog ej mera far
Du skämdes för mig
Din vän sa är din son efterbliven
Du gav mig stryk
Jag vill fortfarande döda Romolo
Men dig älskar jag




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-04 20:53



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänkvärd, berörande
2015-09-07

  Lars Hedlin
Ondskan har många ansikten!
2015-09-06

  Sebastian Noll
din far skulle inte ha lyssnat! Det är ju för i helvete hans jobb att älska sina barn! Även om "Romolo" var stark, så är familjen alltid starkare! trodde jag...

och du, min vän: om texten handlar om dig, kan jag säga: minns det goda, men glöm det som gör ont. du är värd det.
2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano