Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tragiskt är det, att


Bruden Är Död

Söt oskyldig
Alla lider
Som det var i byn

Önskar att att hen är Svensk
Vet ej, men önskar..




Bunden vers (Annat versmått) av Federico Romano
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-18 21:37



Bookmark and Share


  Federico Romano
Igentligen inte, men när media/polis är så snabba med att döma så vill jag att dom har fel, bara det..
2015-08-19

  Lars Hedlin
Spelar det någon roll vilket land hen kommer ifrån då ärligt!?
2015-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano