Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår

Jag kan se mina fotspår från igår,

eller är dem från dagen innan?

Det finns nu stigar döpta efter mig,

som lurar folk utför stup.

De som är förlorade vill jag inte vinna över,

och de andra har jag redan själv förlorat.

Jag är en amputerad mans,

längtan efter att springa.

Men nu kryper jag,

till minnet av mina fotspår.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-19 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M