Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sprickor.



förgäves
har jag skådat
in i skuggorna
försökt att se

var någonstans de börjar
var någonstans  de slutar
var någonstans de tonar ut

och varifrån kommer ljuset?

för mycket mörker
har fördunklat min syn
alltför länge

mitt sinne är tungt
mitt hjärta är blint
 
en dörr
till det förflutna
en dörr
till framtiden

minnen
och önskningar
följer varandra
hand i hand

allt
badar
i skuggor

utan början
utan slut

mörka moln
tornar upp
vid horisonten
åter igen

medan jag försöker se,
med allt mer
avtagande
syn,

hur mitt liv
långsamt 
glider  igenom 
sprickorna
 
 
© Augusti 2015





Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-19 22:01



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Text som berör med tankar om livet förr och nu. Vad som komma skall.
2015-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP